Header Duurzaamheid samen met klanten

Duurzaamheid samen met klanten

Duurzaamheid speelt ook nadrukkelijk bij onze klanten. Samen met onze klanten kijken we naar de LCA (Life Cycle Analysis) en verbeteren of ontwikkelen we nieuwe producten of passen bedrijfsprocessen aan. Lees de klantcases waar duurzaamheid voorop staat.

Gerelateerd

Wasmiddelproducent Seepje is altijd bezig met innovatie en verduurzaming. Zo ook in 2016, toen ze op zoek waren naar een nieuwe verpakking voor hun introductie bij Albert Heijn. Ze wilden een verpakking die voldoet aan hoge duurzaamheidseisen én die multi-inzetbaar is.
22
jun
Hordijk Verpakkingen en groetesnijder Koninklijke Vezet gaan samen al meer dan 25 jaar terug. In deze periode is er een intensieve samenwerking ontstaan tussen de familiebedrijven waarbij onderling vertrouwen doorslaggevend is.
22
jun
Verstegen Spices & Sauces werd opgericht in 1886 en is dus al ruim 130 jaar actief in de kruidenen specerijenbranche. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het Rotterdamse familiebedrijf. Hordijk levert al ruim 30 jaar verpakkingen aan Verstegen en is voorraadhoudend voor Verstegen.
02
nov
Meer dan een miljard jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek produceert Florensis per jaar. Voor deze uitdaging zocht het bedrijf in 2019 een producent van recyclebare tuinbouw-trays. De keuze valt op Hordijk. De innovatieve samenwerking draagt nog altijd bij aan bloeiende bedrijfsresultaten.
23
jun

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief