Header Monteur Technische Dienst

Monteur Technische Dienst

Hordijk Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen.

Hordijk Verpakkingen is onderdeel van Hordijk B.V. Hordijk B.V. beschikt over meerdere productiebedrijven: twee thermovormfabrieken in Zaandam, een spuitgiet- en extrusie-blaasfabriek in Zevenhuizen, een fabriek voor kas-constructies en -oplossingen in ’s Gravenzande  en in Delft worden diverse EPS-oplossingen gemaakt. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op deze de diverse vakgebieden zijn wij als geen ander in staat in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten. Wij staan bovendien in voor de hoogst haalbare (product-) kwaliteit en de grootst mogelijke leverbetrouwbaarheid.

Door deze uitgebreide kennis is Hordijk Verpakkingen in Zaandam een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein. Hordijk Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in kunststof verpakkingen voor voedingsmiddelen zoals bijvoorbeeld saladebakken en tapasbakjes.

In onze nieuwe thermovormfabriek in Zaandam zijn wij op zoek naar een betrokken en gemotiveerde

Monteur Technische Dienst

Functie omschrijving
De werkzaamheden die horen bij deze functie bestaan onder andere uit het omstellen en onderhouden van diverse soorten machines. Naast de geplande werkzaamheden help je ook mee met het oplossen van storingen en periodiek onderhoud. Je lost proces- en machinestoringen op zodat de productie optimaal kan functioneren.

Het machinepark binnen onze moderne fabriek bestaat uit 5 extruders en 32 thermovormmachines en diverse randapparatuur. Door de grote diversiteit van machines en gebruikte techniek hoef je je niet te vervelen.

Je komt te werken in een klein maar hecht team. Je toekomstige collega’s zijn dynamisch en zeer ervaren. Ze staan altijd open om elkaar te helpen en ondersteunen waar mogelijk. Er hangt een collegiale sfeer waarbij graag een grapje wordt gemaakt maar waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Profiel

  • Je bent bezig of in bezit van minimaal een MBO3 opleiding in de richting van techniek zoals mechatronica, werktuigbouw of elektrotechniek.
  • Je hebt enige kennis en ervaring met elektrisch schakelen en pneumatiek.
  • Je hebt enige werkervaring in een monteursfunctie, bij voorkeur in een industriële omgeving.
  • Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar. 32 – 36 uur in de week is bespreekbaar.
  • Je bent enthousiast over werken met techniek en bent geïnteresseerd in de diverse technologieën die worden gebruikt bij thermovormen.
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is geen vereiste maar is wel handig. 

Wij bieden
een afwisselende fulltime functie waar veel ruimte is voor jouw ideeën en inbreng. Hordijk Verpakkingen neemt de technische afdeling serieus. We staan open voor de ingebrachte ideeën, investeren continu in technologie en machines en helpen je graag verder door middel van opleidingen en trainingen.

Je werkt in principe doordeweeks in dagdienst. Ongeveer een keer per maand draai je mee met de middagploeg en werk je van 14.30 tot 23.00 uur. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform de toepasselijke cao Houtverwerkende Industrie.

Ben je net zo enthousiast over de functie als dat wij dat zijn? We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet. Deze kun je sturen aan hr@hordijk.nl.

Heb je verdere vragen over de functie en procedure of wil je een rondleiding? Neem dan contact op met José Nijman, HR-Adviseur, via j.nijman@hordijk.nl. Mail gerust, want we gaan graag met je in gesprek!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief