Hordijk content image

Nieuws

Lees het laatste nieuws van onze bedrijven.

woensdag 02 november 2022
Verstegen Spices & Sauces en Hordijk: verduurzamen van de gehele keten
Verstegen Spices & Sauces werd opgericht in 1886 en is dus al ruim 130 jaar actief in de kruidenen specerijenbranche. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het Rotterdamse familiebedrijf. Hordijk levert al ruim 30 jaar verpakkingen aan Verstegen en is voorraadhoudend voor Verstegen.
afbeelding Verstegen Spices & Sauces en Hordijk: verduurzamen van de gehele keten
woensdag 17 augustus 2022
Duurzaamheid staat bij Hordijk voorop
Duurzaamheid is hét thema waar het nu om draait. Recyclen, duurzame innovaties, circulair werken en continu de CO2-footprint verkleinen: ook bij Hordijk staat dit voorop. CEO Rik Hennink: “We zijn continu op zoek naar duurzamere alternatieven. Die ontwikkelingen in de markt volgen we op de voet.”
afbeelding Duurzaamheid staat bij Hordijk voorop
vrijdag 22 juli 2022
Koninklijke Hordijk en MAGNUM Heating elektrificeren als eerste in Nederland de productie van EPS vloerverwarmingsplaten
Jaarlijkse besparing: 427 ton CO2
afbeelding Koninklijke Hordijk en MAGNUM Heating elektrificeren als eerste in Nederland de productie van EPS vloerverwarmingsplaten
woensdag 29 juni 2022
Koninklijke Hordijk opent vestiging in Duitsland
Op 1 juli opent Koninklijke Hordijk de deuren van een nieuwe vestiging in Duitsland: Hordijk Verpackungen GmbH in Heusenstamm. Onze nieuwe vestiging is het resultaat van de splitsing van samenwerkingsorganisatie Miko–Hordijk GmbH. Ook in Duitsland stelt Hordijk ambitieuze doelen.
afbeelding Koninklijke Hordijk opent vestiging in Duitsland
donderdag 23 juni 2022
Florensis en Hordijk: juiste samenwerking voor een bloeiend resultaat
Meer dan een miljard jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek produceert Florensis per jaar. Voor deze uitdaging zocht het bedrijf in 2019 een producent van recyclebare tuinbouw-trays. De keuze valt op Hordijk. De innovatieve samenwerking draagt nog altijd bij aan bloeiende bedrijfsresultaten.
afbeelding Florensis en Hordijk: juiste samenwerking voor een bloeiend resultaat

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief