Hordijk content image

Werken bij

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor onze vestigingen. Hieronder vindt u het actuele vacatureaanbod van al onze vestigingen.

Wilt u een open sollicitatie sturen? Mail deze (inclusief cv) naar: hr@hordijk.nl t.a.v. Gerarda Herrewijnen.

Monteur Technische Dienst
Als familiebedrijf is de Hordijk Groep een toonaangevende toeleverancier van producten en diensten voor de food- & agrisector. We zijn zowel in Nederland als in het buitenland actief.
afbeelding Monteur Technische Dienst
Ploegleider Alcomij
Ben jij een coördinator die ook zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Een toezichthouder met een scherpe focus op productiviteit, kwaliteit, veiligheid en tijdigheid? Dan heeft Alcomij een echt leuke uitdaging als ploegleider voor jou.
afbeelding Ploegleider Alcomij
Voorman Alcomij
Ben jij een leidinggevende die ook zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Een toezichthouder met een scherpe focus op productiviteit, kwaliteit, veiligheid en tijdigheid? Dan heeft Alcomij een leuke uitdaging als Voorman voor jou.
afbeelding Voorman Alcomij
Aluminiumlasser Alcomij
Werk jij ordelijk en gestructureerd? En ben je goed in staat om je eigen werk te controleren? Wellicht dat jij dan onze nieuwe Aluminiumlasser bent.
afbeelding Aluminiumlasser Alcomij
Allround gereedschapsmaker/ onderhoudsmonteur matrijzen
Voor onze vestiging in Zevenhuizen zijn we per direct op zoek naar een fulltime (38-40 uur) allround gereedschapsmaker/ onderhoudsmonteur matrijzen.
afbeelding Allround gereedschapsmaker/ onderhoudsmonteur matrijzen

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief