Hordijk content image

Werken bij

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor onze vestigingen. Hieronder vindt u het actuele vacatureaanbod van al onze vestigingen.

Wilt u een open sollicitatie sturen? Mail deze (inclusief cv) naar: hr@hordijk.nl t.a.v. Gerarda Herrewijnen.

Ploegchef
Hordijk Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen en personal care producten.
afbeelding Ploegchef
Monteur Technische Dienst
Hordijk Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen.
afbeelding Monteur Technische Dienst
Ploegleider Alcomij
Ben jij een coördinator die ook zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Een toezichthouder met een scherpe focus op productiviteit, kwaliteit, veiligheid en tijdigheid? Dan heeft Alcomij een echt leuke uitdaging als ploegleider voor jou.
afbeelding Ploegleider Alcomij
Voorman Alcomij
Ben jij een leidinggevende die ook zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Een toezichthouder met een scherpe focus op productiviteit, kwaliteit, veiligheid en tijdigheid? Dan heeft Alcomij een leuke uitdaging als Voorman voor jou.
afbeelding Voorman Alcomij
Aluminiumlasser Alcomij
Werk jij ordelijk en gestructureerd? En ben je goed in staat om je eigen werk te controleren? Wellicht dat jij dan onze nieuwe Aluminiumlasser bent.
afbeelding Aluminiumlasser Alcomij

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief