Header Verbinden

Verbinden

Verbinden en duurzaamheid: daar staan én gaan we voor.

Verbinden zit in ons DNA

Onze wortels liggen in de tuinbouw. We zijn begonnen als producent van houten verpakkingen/kisten en van houten kasbouwmaterialen. In de loop van de jaren hebben aluminium en staal het hout in de kasbouw vervangen. Bij de verpakkingen is hout onder meer vervangen voor kunststof.

De bijna 100-jarige Hordijk Groep-historie bewijst: we zijn ondernemend, innovatief, flexibel, betrouwbaar en natuurlijk verbindend.

Dit verbindt Hordijk:

  • Onze producten (verpakkingen, kassen en bouwmaterialen) verbinden zich via de food- & agrisector. De verbindende factor: innovatie die plaatsvond en nog steeds volop plaatsvindt.

  • De betrokkenheid met en van onze collega’s bij het bedrijf. Deze loyaliteit uit zich bijvoorbeeld in de vele lange dienstverbanden. Maar ook in het op elkaar kunnen rekenen en in wederzijds respect.

  • De sterke band en betrokkenheid van de familie Hordijk bij het bedrijf. Inmiddels alweer vier generaties lang.

  • Onze familiewaarden die hebben geleid tot langdurige klantrelaties. Relaties die gekenmerkt worden door wederzijds respect, ethisch en integer gedrag en betrouwbaarheid.

  • De markten waarin we opereren en waaraan we langdurig trouw zijn. Of waarin we een onze rol spelen.

  • De verbondenheid en het respect voor de omgeving en het milieu waarin wij opereren.

Onze missie

Onze klanten duurzame verpakkingsoplossingen bieden. Oplossingen die voldoen aan de eigentijdse normen voor (fresh) food en non-foodproducten. Foodproducten die waar mogelijk zijn geproduceerd in de meest moderne, duurzame en rendabele kassen.

Gerelateerd

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief